Nieuw in 2024 bij Janne Boer Design & Photography

21-12-2023

Eind 2023 zijn wij reseller van een narrowcasting software geworden! Ben jij benieuwd of narrowcasting de manier is om jouw klanten en/of werknemers beter te informeren of wil je weten wat narrowcasting inhoud? Lees dan snel verder! 

Narrowcasting voorbeeld kleding winkel 1920x1080px

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een vorm van digitale communicatie waarbij informatie en reclame gerichtworden weergegeven op schermen op specifieke locaties. Voor kleine en grote bedrijven biedt het diverse voordelen:

  • Gerichte Communicatie: Het stelt bedrijven in staat om specifieke doelgroepen te bereiken, wat leidt tot effectievere marketing en communicatie.
  • Flexibiliteit: Inhoud kan snel en gemakkelijk worden aangepast, wat ideaal is voor het promoten van actuele aanbiedingen en/of belangrijke informatie.

  • Verhoogde Klantbetrokkenheid: Door aantrekkelijke visuele inhoud kunnen bedrijven de aandacht van klanten trekken en hun betrokkenheid vergroten.

Wat zijn de mogelijkheden? 

Breng jouw boodschap tot leven met JB Design Narrowcasting! Van fascinerende advertentiedisplays tot educatieve schermen en interactieve point-of-sale ervaringen, er zijn genoeg mogelijkheden. Met real-time updates, gepersonaliseerde content en gedetailleerde analytics, geeft JB Design jouw bedrijf de tools om een onvergetelijke indruk te maken.

Verhoog de betrokkenheid en stimuleer de verkoop met narrowcasting die werkt voor jou. 

Ben jij benieuwd geworden en wil je meer informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail naar info@jb-design.nl.

Naast het leveren, inrichten en uitleggen van de software, leveren we ook diverse hardware voor bestaande televisies of een nieuwe televisie.